11 nëntori po vjen…Zbulo çfarë fsheh kjo datë

11 nëntori po vjen…Zbulo çfarë fsheh kjo datë


//

Festivali i blerjes, i cili zgjat vetëm 24 orë u bë i njohur ndërkombëtarisht kur në faqen online të shitjeve Alibaba u thye rekordi i shitjeve.

Festivali i blerjes realizohet çdo vit në datë 11.11 dhe tashmë ky event është gati katër herë më i madh se ditët më të mëdha të Amerikës për blerje, “Black Friday” dhe “Cyber ​​Monday”.

Ndërsa më shumë njerëz bashkohen në festimin e kësaj feste, edhe në Shqipëri po fillon të njihet si datë dhe po përgatiten oferta mjaft interesante nga kompanitë e shitjeve offline dhe online.

Ju e dini se në Shqipëri kompania më e madhe e shitjeve online është Aladini.al , dhe aty do të mund të përfitoni shume oferta më datë 11 nëntor.

Specialistë të departamentit të marketingut në Aladini.al na treguan disa detaje të vogla, ku ndër të tjera na mbeti në mendje surpriza që ata kanë përgatitur për konsumatorin në datë 11 nëntor.

Të gjithë personat që bëjnë blerje mbi 5000 lekë do të përfitojnë ulje 1100 lekë duke përdorur kodin 1111.

Ju sugjerojmë të qendroni të vëmendshëm dhe të ndiqni faqen online Aladini.al sepse kuponi mund të përdoret vetë më datë 11 nëntor.

Në 11 Nëntor të gjithë konsumatorët në Botë presin me padurim të realizojnë blerje duke përfituar nga uljet.

Sipas të dhënave statistikore në departamentin e financës në nëntor të 2018, Aladini.al theu rekord shitjesh në ditën e njohur nga të gjithë si “Black Friday”, ndaj mbetet për t’u parë nëse ky rekord do të sfidohet nga Festivali i blerjeve në 2019.   

Sekretet e një lëkure të tonifikuar
Çfarë të duhet për ta bërë të veçantë makinën tënde?

+ There are no comments

Add yours