10.000.000 lekë jepen dhuratë

10.000.000 lekë jepen dhuratë


//

Kjo që do ju tregojmë është mënyra më inovatore e promocionit sot në Shqipëri. Aladini ka vendosur ti ofrojë Shqiptarëve mënyrën më përfituese të mundshme për blerjen e mallrave. Ka vendosur ti dhurojë lekë njerëzve që ta provojnë shërbimin që ai ofron më saktë. Në total gjatë verës do të jenë 10.000.000 lekë të reja pra 100 Milion lekë të vjetra. Aladini është i bindur që kush provon shërbimin e tij do të kthehet sërisht tek platforma e tyre prandaj edhe bën këtë promovion fantastik. Kanë besimin që do të kthehen sepse kanë gamën më të gjërë të produkteve dhe çmimet më të mira në treg, në prakticitetin e shtëpisë tuaj.

Si do të ndahen këto Lekë

Për ta bërë këtë formë sërisht Aladini ka gjetur një formë unike. Pasi ka kërkuar nga të gjithë influencerat dhe marketerët në treg për idenë më të mirë ka përzgjedhur më të mirën. Ka përzgjedhur ti ndajë 20.000 kartmonedha 500 Lekë të reja të cilat përdoren vetëm tek Aladini, dhe Aladini ka mbi 1000 produkte me çmimin nën 500 lekë tek të cilat më skeptikët mund ti përdorin këto lekë.

 Por përveç kësaj ka gjetur formën më unike për ti ndarë këto lekë. Do ti ndajë në zonat turistike të Shqipërsië me qilim fluturues. Po po me qilim fluturues, shikoni si u krijua kjo ide

Shikoni videon më poshtë.

Po unë si mund të përfitoj?

Nëse ju shikoni qilimin fluturues vraponi të merrni kartmonedhat; megjithatë edhe nëse nuk i gjeni kartmonedha tek shpërndahen me qilimin fluturues ne Aladini na ka dhënë 1000 prej 20.000 kartmonedhave, në formë elektronike si blogu kryesor i tij.  

Nëpërmjet kodit ‘majmuni’ ju mund të përfitoni 500 lekë ulje në një blerje mbi 2000 Lekë. Por që ta bëjmë më të bukur këtë ulje ne po ju japim disa sugjerime për të cilat kemi kërkuar çmimet në të gjithë tregun dhe kemi gjetur që Aladini i ka më të lirat, nëse përdorni edhe kuponin atëhere përfitimi është maksimal.

Po listojmë vetëm kategoritë më interesante të sezonit sepse Aladini ka mbi 300 kategori.  

Ja disa ide se ku mund të përdoret kuponi që Aladini ofron për klientët e rinj.

Pishina komardare etj, shikoni këtu mbi 280 modele me asnjë konkurrent në këtë gamë.

Mund t’iu duhet një freskuese, shikoni këtu para se të blini sepse ka të gjitha modelet që shiten në Shqipëri me çmimet më të lira.

Mund t’iu duhet një USB, Micro SD ose HDD, Shikoni këtu mbi 150 modele me çmimet më të mira në treg.

Mund t’iu duhet një mouse ose tastjerë, Shikoni këtu mbi 130 modele me të gjitha markat disponibël në Shqipëri.

Mund tju duhet një aksesorë kompjuteri, Shikoni këtu mbi 250 aksesorë, çfarë ka në Shqipëri është edhe tek Aladini.

Mund ta përdorni tek rrobat e banjos. Shiko këtu mbi 80 modelet interesante.

Shikoni këtu sa shumë modele Smartwatch që gjen një klikim larg, modele eskluzive madje.

Ose mund t’iu duhen bokse dhe kufje me bluetooth, shikoni këtu mbi 100 modele. Të gjitha markat disponibël në Shqipëri

Enë kuzhine, shikoni këtu mbi 450 modele me të gjitha aksesorët që ju duhen në kuzhinë, asnjë dyqan tjetër nuk i ka këto modele.

Lojra dhe sporte në natyrë, shikoni këtu mbi 150 lloje të ndryshme

Ose Shikoni këtu mbi 100 produkte për mjekrën e meshkujve me markat më të mira në treg.

Ose Shikoni këtu mbi 200 produkte për flokët me të gjitha markat në treg.

Ose Shikoni këtu mbi 150 aksesore gaming me markat më të mira në treg.

Ose shiko këtu mbi 180 aksesorë pastrimi, fshesa me korrent, hekur hekurosje etj.

Si mund të përdoret kuponi

Edhe kjo është shumë e lehtë. Në fakt e bukura e Aladini.al është se ai ofron mundësinë të blini nga whatsapp tek ky numër 0675050999 ose ti telefononi tek 044507878, ose ti shkruani tek Facebook i tyre, ose tek Instagrami i tyre. Mund ta bëni edhe në web me butonin 1 klikim, por mënyra më e mirë dhe mënyra se si mund ta përdorni kuponin është duke e shtuar në shportë dhe më pas futur kuponin në fjalë.

  1. Në fillim shtoje në shportë

2. Më pas në shportë shënoni kuponin ‘majmuni’ tek vendi bosh.

3. Më pas rregjistrohuni

4. Më pas zgjidhini metodën e pagesës, ka edhe cash në dorëzim të pakos.

5. Përfundoni

Ju jeni pioeneret e inovacionit!

"Transformo stilin tënd të jetesës me produkte organike, jeto shëndetshëm
Si të blini freskuese në mënyrën më të mirë të mundshme/ Metoda

+ There are no comments

Add yours